Aspergehoeve Lavrijsen

Producent

BEDRIJFSGEGEVENS

Herkkantstraat 47
3540 Herk de Stad

Waar verkopen wij?

Tel: 013 55 16 84
info@aspergehoevelavrijsen.be
http://www.aspergehoevelavrijsen.be/

Fiche afdrukken

In de jaren 80 werden reeds asperges geteeld door mijn ouders. Met veel liefde zetten mijn vrouw en ik ons verder in voor de teelt. Meer nog , na de bedrijfsovername kwam er een uitbreiding en gingen we aan de slag met nieuwe productiemethodes zoals de teelt in serre en een vervroegde asperge-oogst door opwarming van het aspergebed.
Een hele uitdaging die we met plezier aangaan om zo de asperges vroeger rechtstreeks te kunnen aanbieden aan onze klanten...
Wanneer de asperges weer in rust gaan, is het tijd om onze bramen en bessen te oogsten. Deze worden rechtstreeks van het veld verkocht aan de groothandel. Op aanvraag worden deze Bessen en Bramen ook verkocht aan particulieren. De klanten kunnen telefonisch bestellen.
In december 2019 zijn we gestart met de teelt van GRONDWITLOOF. Net zoals asperges is dit een grote uitdaging. Op onze website (en sociale media) is te volgen wanneer er grondwitloof te verkrijgen is in onze hoevewinkel.
Aangezien het wederom om een vers seizoen -product gaat , is een exacte datum moeilijk te bepalen. Meer info is uiteraard terug te vinden op onze website.

PRODUCTEN

  • Eieren
  • Fruit
  • Groenten
  • Aardappelen
  • Wijn & alcoholische dranken

ONZE PRODUCTEN

Asperges ( maart tem juni )
Bessen en Bramen ( juli tem september)
Grondwitloof ( november tem januari)

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

Aardbeien , Aardappelen

AANGEKOCHTE PRODUCTEN

SauzenWijn

ANDERE ACTIVITEITEN

Rondleidingen voor groepen

WAAR VERKOPEN WIJ?