Blueberry Fields

Producent

BEDRIJFSGEGEVENS

Schomstraat 147
3582 Koersel

Waar verkopen wij?

Tel: 011/425275
info@blueberryfields.be
http://www.blueberryfields.be/

Fiche afdrukken

Wij zijn een familiebedrijf dat van moeder op dochter is overgedragen en gespecialiseerd is in het verbouwen en verwerken van blauwbessen, meestal ook wel "bosbessen" genaamd. Al sinds 1986 doen wij onze uiterste best om u een breed assortiment te bieden aan producten van blauwbessen.

Tijdens het gehele productieproces staat het in stand houden en 'samenwerken' met de natuur bij ons in een hoog vaandel. Onze producten zijn op ambachtelijke wijze bereid.

PRODUCTEN

 • Fruit
 • Fruitsap
 • Wijn & alcoholische dranken

ONZE PRODUCTEN

Onze producten worden, op enkele uitzonderingen na, op ambachtelijke wijze voor u bereid. Een overzicht van ons gamma, voorzien van uitleg, vindt u op onze website. Al deze producten kunt u overigens ook bestellen via de webwinkel, snel en makkelijk. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel in Koersel. Hier kunt u verschillende producten uitproberen, prachtige wandelingen maken in het gebied rondom de boerderij (er is een bosbessenleerpad en een wandeling "bomen kijken" met infoborden), of een bosbessendrankje drinken en een ijsje eten op ons ruime terras. Vanaf ongeveer 15 juli tot ergens eind augustus kan men ook zelf bessen komen plukken. Hiervoor best nog even bellen op voorhand.
Van oktober tot april open op vrijdag-zaterdag-zondag van 10 tot 17 uur.
Vanaf mei alle dagen open.

ANDERE ACTIVITEITEN

Genieten-ontdekken-onthaasten

WAAR VERKOPEN WIJ?

 • Hoevewinkel
  Schomstraat 147
  3582 Koersel

  > Openingsuren

  Openingsuren

  ma: 09u-20u
  di: 09u-20u
  wo: 09u-20u
  do: 09-20u
  vr: 09u-20u
  za: 09u-20u
  zo: 09-20u
  juli en augustus

 • Zelfpluk
  Schomstraat 145
  3582 Koersel (Beringen)
  Blauwe bessen