Boerderij De Lekkerbek

Producent

BEDRIJFSGEGEVENS

Wafelstraat 58 -
9630 Sint-Denijs-Boekel

Waar verkopen wij?

Tel: 0473320741
Gsm: 0473/320.741
huyghe-verheye@skynet.be
www.boerderijdelekkerbek.be

Fiche afdrukken

Op onze boerderij wordt kleinschalig en met grote zorg voor dierenwelzijn en eindproduct runds- en kalfsvlees geproduceerd. Wij kweken dieren van het ras “belgisch wit-blauw”. Dit ras is gekend om smakelijk en mager vlees.
Wij willen onze klanten een hoogwaardig stuk vlees bezorgen. Zo versnijden wij enkel vrouwelijke dieren, die verfijnder vlees leveren dan stieren. Onze dieren worden gevoederd met hoogwaardige grondstoffen, zonder antibiotica en genetisch gemanipuleerde organismen en op basis van puur plantaardige voeding. Zij worden afgemest in goed ingestrooide stallingen.

Wij gebruiken zo min mogelijk kunstmest, maar geloven in het principe van de gesloten voedselkringloop dat we zo maximaal mogelijk toepassen.

PRODUCTEN

  • Rund- en kalfsvlees

ONZE PRODUCTEN

We bieden vaste pakketten aan van zowel runds- als kalfsvlees en dit in diverse groottes (vanaf 10 kg).

U kan telefonisch of via mail een pakket bestellen voor een bepaalde afhaaldatum. De week voor de afhaaldatum contacteren wij u nog telefonisch om uw wensen voor de versnijding door te nemen en praktisch af te spreken over het uur van afhaling.
Uw vlees wordt versneden in een EU-erkende versnijderij. Zo wordt het maximum aan hygiëne en professionaliteit gewaarborgd.
U kan alle informatie op onze website terugvinden - via de website kan ook besteld worden.

WAAR VERKOPEN WIJ?