Ijshoeve St. Jozefshoeve

Ijshoeve St. Jozefshoeve

Producent

Ijshoeve St. Jozefshoeve

In 2011 ging Caroline Vermeiren (zaakvoerder) naast haar job in de verzekeringen aan de slag als hoevezuivelaar. Voor en na de kantooruren maakt ze ijs en rijstpap volgens eigen receptuur met dagverse koeienmelk van het landbouwbedrijf van haar ouders. Na het melken van de koeien, gaat een deel van de melk onmiddellijk naar Carolines atelier voor verdere verwerking. De melk wordt eerst gepasteuriseerd en vervolgens worden zorgvuldig uitgezochte grondstoffen toegevoegd voor de basiscompositie van ijs. Smaken houdt Caroline graag zo lokaal mogelijk. Ze gebruikt fruit van boeren in de omgeving, denk maar aan de aardbeien van Op het Veld of de blauwe bessen van De Bogaertsheide.

Je proeft en beleeft de passie van Caroline op de hoeve. Het is haar missie om jou mee te nemen in haar verhaal, lekker puur en lokaal. Met de glimlach schept ze jouw ijsje op, waarbij jij vervolgens kan wegsmelten in haar unieke tuin met zicht op de prachtige weilanden en omgeving. In Bevel kan jij het ideale plekje vinden om even op adem te komen. Het is er heerlijk ontspannen in een familiaal vriendelijke omgeving.