De Lommerte

Verkooppunt

Groenteabonnement

CONTACT

Tessenderloseweg 120
2431 Veerle

Waar komen onze producten vandaan?

Tel: 0478302356
info@delommerte.be
https://www.delommerte.be/hoeveproducten/#groenten

OPENINGSUREN

wo: afhaalpunt groentepakket 17u00 - 20u00

Fiche afdrukken

KRAAKVERSE GROENTEN, ELKE WEEK OPNIEUW Zelf telen we geen groenten op De Lommerte. Maar onze collega Bernd van Bio-bij-Bernd is daar een echte krak in. Elke woensdag tussen 17u en 20u kan je je groentepakket (klein-groot-familie) afhalen op onze boerderij. De groenten variƫren volgens de seizoenen. Biologische teelt en dagverse levering garanderen een optimale smaak, voedzaamheid en bewaarbaarheid. Meer info en het inschrijvingsformulier voor een groente-abonnement vind je rechtstreeks op de website van Bernd: www.biobijbernd/groentepakketten. Kies bij afhaalpunt voor Veerle-Laakdal.

PRODUCTEN

  • Groenten
  • Aardappelen

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

KRAAKVERSE GROENTEN, ELKE WEEK OPNIEUW

Zelf telen we (nog) geen groenten op De Lommerte. Maar onze collega Bernd van Bio-bij-Bernd is daar een echte krak in.

Elke woensdag tussen 17u en 20u kan je je groentepakket (klein-groot-familie) afhalen op onze boerderij. De groenten variƫren volgens de seizoenen. Biologische teelt en dagverse levering garanderen een optimale smaak, voedzaamheid en bewaarbaarheid.

Meer info en het inschrijvingsformulier voor een groente-abonnement vind je rechtstreeks op de website van Bernd: www.biobijbernd/groentepakketten. Kies bij afhaalpunt voor Veerle-Laakdal.

WAAR KOMEN ONZE PRODUCTEN VANDAAN?

  • De Lommerte
    Tessenderloseweg
    2431 Veerle