Hoeveslagerij Mandeldaele

Producent

BEDRIJFSGEGEVENS

Dentergemstraat 97
8780 Oostrozebeke

Waar verkopen wij?

Tel: 056/669077
Fax: 056/663900
Gsm: 0478/469327
mandeldaele@hotmail.com
http://www.mandeldaele.be/

Fiche afdrukken

Gelegen in de prachtige mandelvallei vindt u onze hoeve. In 1983 hebben Hubert en Carine het ouderlijk bedrijf overgenomen en zijn van start gegaan met de bedoeling om kwaliteitsvolle producten te leveren. Zowel in de groentensector als in het vleesvee zijn er tal van uitbreidingen gebeurd om een zo hoog mogelijk kwalitatief product te creëren voor de consument. Tot op heden telt het bedrijf een 135 tal runderen en 32 ha land voor groenten en akkerbouw. De groenten worden stuk voor stuk geteeld voor de versmarkt en zijn gekeurd onder het flandria label. De runderen op het bedrijf worden reeds van jongsaf opgesplitst. De mannenlijke runderen worden in open boxen afgemest en vertrekken na 24 maanden onder het kwaliteitslabel van procerviq. De vrouwelijke runderen die ingeschreven worden in het stamboek verblijven ongeveer 4 tot 5 jaar op de hoeve. Daarna wordt elk vrouwelijk rund geslacht en komt in onze hoeveslagerij terecht. Wij hebben uitsluitend gekozen voor vrouwelijke runderen wegens hun malsheid en fijne smaak.

Het idee om een hoeveslagerij te beginnen groeide vanzelf. Door de steeds meerdere crisissen in de sector wilden we een zekerheid creëren voor ons bedrijf en voor de klant. Vooral de rundveesector kreeg het zwaar te verduren waardoor het vertrouwen van de consument ver zoek was.

Door eigen gekweekt rundvlees aan te bieden vrij van hormonen en andere toestanden hoopten wij dat de consument het vertrouwen terug won en opnieuw met een gerust hartje kon komen winkelen.

In april 2002 was het zover… onze hoeveslagerij werd geopend! Onzeker maar vooral met veel motivatie openden we met het hele gezin onze winkel. Heel belangrijk voor ons was dat zowel wijzelf en onze dochters het leuk vonden en blijven vinden. Tot op vandaag kunnen wij enkel zeggen dat het leuk blijft om verse en kwaliteitsvolle producten aan te bieden geproduceerd op eigen wijze.

Omdat wij streven naar een tevreden klant hebben wij in oktober 2006 onze slagerij volledig vernieuwd en ons gamma uitgebreid. Wij hopen op een bezoekje aan onze hoeveslagerij, u wordt er alvast van harte ontvangen!!

PRODUCTEN

  • Fruitsap
  • Lams- en schapenvlees
  • Rund- en kalfsvlees
  • Varkensvlees

ONZE PRODUCTEN

Rundvlees

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

Varkensvlees, gevogelte, lamsvlees

WAAR VERKOPEN WIJ?