Hoevevlees Maertens

Verkooppunt

Hoevewinkel

CONTACT

Stationsstraat 59
8490 Jabbeke

Waar komen onze producten vandaan?

Tel: 050/814495
hoevevlees.maertens@skynet.be
http://www.hoevevleesmaertens.be/

OPENINGSUREN

vr: 9u - 12u30 & 13u - 19u30
za: 9u - 12u30 & 13u - 18u

Fiche afdrukken

De Limousinrunderen grazen in ruime weilanden. Wanneer de grasvoorraden minderen worden ze bijgevoederd met een maïs en hooi. Tijdens de wintermaanden verblijven ze in open ruime loopstallen. Onze boerderij zorgt ervoor dat bijna alle eten van eigen bodem komt.Vandaar dat de hoeve een groot gedeelte landbouwgrond (90 ha) bewerkt. Naast de weilanden hebben we veel maïs, suikerbieten, gras (hooi, graszaad) en tarwe.

PRODUCTEN

  • Eieren
  • Rund- en kalfsvlees
  • Pluimvee
  • Varkensvlees
  • Kruiden

ONZE PRODUCTEN

 lekker rundsvlees van het limousinras
Onze runderen (limousinras) groeien op op natuurlijke wijze ( grote open loopstallen,
ruime weilanden) en krijgen geen groeistimuli of andere onnatuurlijke voeding (geen dierlijke vetten). Hun gezonde natuurlijke voeding bestaat uit gras, hooi, maïs, stro en suikerbietestukjes,...verrijkt met mineralen afkomstig van lijnzaad en spelt.
- varkensvlees (bras)
Het lekkere en gezond varkensvlees, komt van een collega. Zijn manier van werken is zoals bij ons. Het voeder ( bras) is een mengeling van gestoomde aardappelen, lijnschilfers, draf, gierst....
Er wordt geen antibiotica en geen dierlijke vetten in het voeder gemengd. De varkens hebben een diervriendelijke huisvesting.

- hoevekippen
De kippen komen jong naar de hoeve en lopen in de vrije natuur en krijgen enkel biovoer bij. Vandaar zeer lekker kippenvlees. Ook de scharrelkippen lopen vrij in groene weides en krijgen enkel biovoer bij,
resultaat: lekkere EIEREN!
- unieke eigen charcuterie en bereidingen
De bereidingen en charcuterie wordt op grootmoeders wijze, dus zonder toevoegingen van bewaarmiddelen of kleurstoffen gemaakt.
Patées, spaghettisaus,..in sterilliseerbokalen
en hesp, spek en bacon,.. vacuum. Zo kun je deze lekkernijen lang bewaren
- ons assortiment is volledig glutenvrij en heel veel is lactosevrij. Andere allergiën en intolleranties kunnen besproken worden.

WAAR KOMEN ONZE PRODUCTEN VANDAAN?