Hoevewinkel 't Hertsveld

Producent

Van kinds af hielpen Ann & Leen mee op het tuinbouwbedrijf van hun ouders. Ook Stijn hielp van kleins af mee op het landbouwbedrijf van zijn nonkel. Na enkele jaren te gaan werken, maakten we de keuze om een eigen tuinbouwbedrijf op te richten. De keuze om een hoevewinkel te openen, zat reeds vele jaren in ons hoofd en werd concreet bij de bouw van onze nieuwe loods. De kracht van een vers product en de waardering van onze klanten die de tuinbouw ontdekken vinden we geweldig.

PRODUCTEN

 • Fruit
 • Groenten
 • Aardappelen

ONZE PRODUCTEN

We hebben een tuinbouwbedrijf in het mooie, landelijke Leest nabij Mechelen. Tijdens de wintermaanden oogsten we spruiten. Vanaf mei hebben we erwten en venkel uit de serre. Een mooie periode start dan op het veld want dan begint ook de oogst van onze lekkere Mechelse bloemkolen, asperges en primeuraardappelen. In de zomer zijn er dan onze lekkere prinsessen- en boterboontjes.

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

Vollegrondwitloof; de echte smaak van witloof, je proeft het verschil! Andere producten rechtstreeks van boeren uit de buurt: kropsla, multicolorsla, prei, pastinaak, schorseneren, vollegrondtomaten, Onze appelen en peren halen we rechtstreeks bij de fruitteler in Merchtem (Torenhof). Zo hebben we een ruim aanbod: Jonagold, Conférence, Cox, Boskoop, Doyenné, pinova, Elstar, Karmijn.

AANGEKOCHTE PRODUCTEN

Diverse groenten: tomaten, paprika, selder, champignons, radijsjes, peterselie, wortelen, broccoli,... Fruitsoorten: bananen, ananas, pompelmoes, sinaasappelen, meloen, aardbeien, frambozen, citroen, limoen, pruimen, nectarines,... Hoeveproducten: ambachtelijke confituren, honing, koolzaadolie, koolzaaddressing, puur appelsap in vatjes, scharreleieren, ambachtelijke mosterd, ...

ANDERE ACTIVITEITEN

Op zoek naar een origineel geschenk voor een verjaardag, moederdag of kerstmis? Denk aan een geschenkmand; een fruitmand, groentemand of gemengde mand met hoeve- en streekproducten kan je bij ons aankopen voor een bedrag dat je zelf verkiest. We hebben in ons assortiment ook handige soeppakketten; een zakje gevuld met de juist inhoud verse groenten en een recept erbij. Zo kan je zelf aan de slag en maak je lekkere soep voor een ganse week. Denk maar aan: tomatensoep, kervelsoep, pompoensoep,...

WAAR VERKOPEN WIJ?

 • Hoevewinkel
  Hertstraat 6
  2811 Leest

  > Openingsuren

  Openingsuren

  di: 10u-12u30 & 13u30-17u30
  wo: 10u-12u30 & 13u30-17u30
  do: 10u-12u30 & 13u30-17u30
  vr: 10u-12u30 & 13u30-17u30
  za: 9u-16u