Pieter-Wijmshoeve

Producent

BEDRIJFSGEGEVENS

Melselestraat 67a
9120 Beveren

Waar verkopen wij?

Tel: 03 755 23 04
Gsm: 0471 11 26 64
info@pieter-wijmshoeve.be

Fiche afdrukken

Herman en Marleen hebben een rundveebedrijf en een hoevewinkel in Melsele. Waar Herman samen met zijn zoon Mattias de boerderij runt. Natuurlijk kunnen ze ook rekenen op de helpende handen van Marleen maar haar zie je vooral in de winkel. In het weekend kan je ook dochter Jolien daar eens zien passeren, zij steekt een handje toe waar nodig. Een echt familiebedrijf, waar de opvolging is gegarandeerd!

Hun hoofdactiviteit blijft de boerderij maar ze nemen graag de hoevewinkel erbij. Waar ze vooral aardappelen verkopen die sinds enkele jaren optimaal worden bewaard in de gloednieuwe loods. In de zomer kan je ook op de Pieter-wijmshoeve terecht voor verse Melseelse aardbeien die Marleen en Herman elke dag vers gaan plukken.

PRODUCTEN

  • Eieren
  • Fruit
  • Fruitsap
  • Groenten
  • Aardappelen
  • Zuivel

ONZE PRODUCTEN

Herman en Marleen verkopen bloemige aardappel (Bintjes), frietaardappelen en vastkokende aardappelen (Nicola).

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

Om hun assortiment te vergroten verkopen ze ook een aantal producten van collega's in de buurt. Dit zijn voornamelijk seizoensgebonden groenten en fruit maar ook diverse soorten appelsap, eieren en honing zijn er te verkrijgen.

ANDERE ACTIVITEITEN

Door het melkvee dat te vinden is op de boerderij van Herman en Marleen kan je bij hen ook altijd terecht voor verse rauwe melk.

WAAR VERKOPEN WIJ?