Stichting Ommersteyn

Producent

Er is de biologische geitenhouderij. Er worden een 500 tal geiten gehouden voor de heerlijke en gezonde geitenmelk. De dieren worden gevoederd met biologische grasklaver, maïs, granen en voederbieten van eigen akkers. Veel veldwerk wordt machinaal gedaan maar bij de onkruidbestrijding en oogst staan we met vele handen op de akkers.
Er is de hoogstam- en laagstamboomgaard. Deze bestaat uit ver-schillende oude rassen appel-, peren-, kersen-, pruimen- en notenbomen welke de Nationale Boomgaarden Stichting voor ons heeft geselecteerd. De appels worden geperst tot appelsap en onze kleinfruit variëteiten worden verwerkt in confituren.

PRODUCTEN

  • Pluimvee
  • Zuivel
  • Sierteelt

ONZE PRODUCTEN

In de oude stroschuur vindt u de rustieke winkel. Hier verkopen we hoofdzakelijk onze eigen landbouwproducten. Naast een ruim assortiment kazen zijn er honing, appelsap en andere seizoensgebonden producten die in onze eigen keuken gemaakt worden zoals confituren (met of zonder suiker), koekjes, appelcompote, zuurkool …
Kom gerust eens een kijkje nemen. Tijdens de openingsuren van de winkel kan je ook een heerlijk wandelingetje maken bij de boerderijen, de geitjes bekijken en genieten van het groen .

WAAR VERKOPEN WIJ?