Stimuleer je verkoop

Je wil je hoeveverkoop goed laten draaien. Recht van bij de boer helpt je daarbij. Deze pagina bevat alle bouwstenen voor succes en groei van een lokale onderneming als de jouwe. Van het bedenken van een sterke strategie tot het organiseren van een opendeurdag, voor elk stap naar een goed boerende hoeveverkoop vind je een handleiding, tips en voorbeelden.

Onder het luikje Lokale marketing zit de eerste stap. Het is een oefening om te ontdekken waar je al goed in bent en wat er nog nodig is om te blijven groeien. Onder de andere luiken vind je praktische handleidingen, inspiratie en promotiemateriaal.

Klaar om de verkoop op te drijven? Maak een onweerstaanbare folder, trek nieuwe klanten aan en ontdek hieronder alle mogelijkheden van lokale marketing.

Tuinbouwbedrijf Vercammen

Evi Van Camp van Gebroeders Vercammen maakte gebruik van de marketingtool ‘Goed Geboerd’ en heeft de ganse analyse doorlopen. Zij is alvast enthousiast: “Het programma is erg gemakkelijk in gebruik en levert een schat aan informatie op. Marktonderzoek is normaalgesproken duur, maar ‘Goed Geboerd’ is helemaal gratis. En je kan het ’s avonds gewoon vanuit je luie zetel gebruiken.” 

Tuinbouwbedrijf Vercammen

Gebruik duurzame verpakkingen

Juist omdat je verpakking je imago ondersteunt, is het voor korte keten producenten belangrijk om eens stil te staan bij duurzame verpakkingen. In de plaats van plastic verpakkingen kan je ook gaan voor herbruikbare of recycleerbare verpakking. We geven enkele voorbeelden van korte keten producenten die kozen voor een duurzame verpakking.

3 voorbeelden