Stimuleer je verkoop

Je wil je hoeveverkoop goed laten draaien. Recht van bij de boer helpt je daarbij. Deze pagina bevat alle bouwstenen voor succes en groei van een lokale onderneming als de jouwe. Van het bedenken van een sterke strategie tot het organiseren van een opendeurdag, voor elk stap naar een goed boerende hoeveverkoop vind je een handleiding, tips en voorbeelden.

Onder het luikje Lokale marketing zit de eerste stap. Het is een oefening om te ontdekken waar je al goed in bent en wat er nog nodig is om te blijven groeien. Onder de andere luiken vind je praktische handleidingen, inspiratie en promotiemateriaal.

Klaar om de verkoop op te drijven? Maak een onweerstaanbare folder, trek nieuwe klanten aan en ontdek hieronder alle mogelijkheden van lokale marketing.

Voor je verkooppunt

Geef het logo Recht van bij de boer een prominente plaats in en aan je verkooppunt. Dit is niet alleen goed voor de herkenbaarheid en om op te vallen in het straatbeeld, maar ook voor je imago en om je huisstijl in ere te houden. Als licentiehouder ontvang je bij de start sowieso een uithangbord A3. Maar je kan ook nog ander materiaal bekomen.

Materiaal voor je verkooppunt

Voor je klanten

Je klanten belonen, is heel belangrijk om ze trouw te maken aan je verkooppunt. Als nieuwe licentiehouder krijg je sowieso 50 gratis draagtassen toegestuurd. Maar het assortiment promotiemateriaal is veel uitgebreider. 

 

Materiaal voor je klanten

Bestellen

Wens je promotiemateriaal te bestellen? We geven je een overzicht van het beschikbare materiaal met kostprijs. Bestellen is het makkelijkst via het bijgevoegde bestelformulier.

Promotiemateriaal bestellen