Promotiemateriaal voor je verkooppunt

Uithangbord A3

Als nieuwe licentiehouder Recht van bij de boer ontvang je een uithangbord A3-formaat om aan je verkooppunt te hangen. Het is belangrijk om op te vallen in het straatbeeld. Aan de hand van het label, is de passant zeker dat er producten recht van bij de boer in jouw verkooppunt worden verkocht. Het bord is gemaakt van aluminium en voorzien van vier boorgaten.

Bestellen

Uithangbord A4

Heb je niet de plaats om het uithangbord A3 te hangen en verkies je een kleiner formaat? Dan is het bord in A4-formaat voor jou misschien handiger. Net als het grote uithangbord, is deze kleinere versie ook uit aluminium gemaakt en voorzien van vier boorgaten.

Bestellen

Raamsticker afhaalpunt

Het is belangrijk dat de afhaalpunten van je producten ook duidelijk zijn in het straatbeeld. Wanneer je afhaalpunt bijvoorbeeld bij een particulier is, is de drempel hoger dan wanneer het afhaalpunt in een andere winkel is. Aan de hand van de sticker is er geen twijfel dat dit het afhaalpunt is. Misschien kan het ook de nieuwsgierigheid aanwakkeren van consumenten die zich de vraag stellen wat er precies kan afgehaald worden.

Bestellen

Raamsticker A6

De raamsticker A6 is het kleinste formaat van sticker die we verdelen. Je kan deze op het raam of winkeldeur plakken, maar bijvoorbeeld ook op je uithangbord of bestelwagen. 

Bestellen

 

 

 

Vlag/banner

Deze vlag/banner is van een stevige kwaliteit en kan je zowel buiten als binnen gebruiken. Organiseer je een opendeurdag, neem je deel aan een beurs, ... hang je vlag op een duidelijk zichtbare plaats. Afmetingen: 100 x 70 cm en voorzien van 4 ogen.

Bestellen

Raamsticker kar

Deze raamsticker is bedoeld om op je winkelruit of bestelwagen te plakken. Afmetingen: 20cm x 8 cm.

Bestellen

Plafondhanger

De plafondhanger zorgt voor meer zichtbaarheid van het label in je winkel zelf. Hij is dubbelzijdig bedrukt en voorzien van een gaatje om met een koordje omhoog te hangen. Afmeting: 30 cm diameter. 

Bestellen

 

 

Kleine stickerrol

Deze kleine stickers met afmetingen 2cm x 2,5cm zijn bedoeld om op geschenkverpakkingen te plaatsen: op een geschenkmand, cadeaubon, ... Het is niet de bedoeling dat ze op producten worden geplakt. Ben je het label vergeten op een folder of prijslijst te zetten? Plak er een stickertje op! Op een rol zitten 500 stickers.

Bestellen

Staander markt/buurderij

Deze staander is handig in gebruik voor de boerenmarkt of buurderij. Afmeting: A5

Bestellen

 

 

 

L-vormig krijtbordje

Via dit krijtbordje kan je gemakkelijk je boodschap (promotie, proever van de week, …) overbrengen. Je ontvangt ook een krijtstift. Formaat: A4. 

Bestellen