't Hof van de Rhille

Producent

Onze boerderij is een gespecialiseerd melkveebedrijf dat momenteel wordt uitgebaat door 2 families.
In 1979 hebben André en Marleen het bedrijf overgenomen van de ouders van André. In 1995 is er een nieuwe melkveestal gebouwd, en in 2005 kwamen Lieven en Ans erbij om mee te helpen op het bedrijf. Momenteel is dit de 3e generatie die dit bedrijf uitbaat.
André en Lieven houden zich hoofdzakelijk bezig met het melkvee en de bijhorende akkerbouw zoals: maïs, tarwe, gerst en gras.
Momenteel worden er 90 zwartbonte melkkoeien op het bedrijf gemolken waarvan een gedeelte van de melk verwerkt wordt tot hoeveboter, karnemelk, yoghurt,.... Deze verwerking en de klasbezoeken worden verzorgt door Marleen en Ans.

PRODUCTEN

  • Andere
  • Eieren
  • Fruitsap
  • Ijs & ijstaarten
  • Zuivel
  • Wijn & alcoholische dranken

ONZE PRODUCTEN

Sinds 2000 maken wij zuivelproducten op onze boerderij. Wij zijn gestart met hoeveboter en karnemelk, maar hebben ons pakket al wat uitgebreid. Ons assortiment: Boter, yoghurt, platte kaas, volle melk, karnemelk, karnedrink, chocolademelk, pudding, rijstpap, chocomousse, chocopasta,... Onze karnemelk is een ware dorstlesser in de zomer of kan warm gedronken worden in de winter. De smaak van echte hoeveboter is een aanrader!! Onze yoghurt is verkrijgbaar in natuur als met diverse fruitsmaken zoals aardbei, kers, framboos, ananas,… evenals onze plattekaas.

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

Biologische kazen van Het Disschof
Vaste kazen van De Kasteelhoeve en 't Groendal

ANDERE ACTIVITEITEN

Hoevepicknick
Bedrijfsbezoeken
Hoeveterras

WAAR VERKOPEN WIJ?