't Lekker Koeike

Producent

BEDRIJFSGEGEVENS

Hallebaan 21A 1
2520 Oelegem

Waar verkopen wij?

Tel: 03/3858532
Gsm: 0474/93.40.64
tlekkerkoeike@skynet.be
www.hetlekkerkoeike.be

Fiche afdrukken

t lekker koeike is het melkveebedrijf van de familie Van der Schoot – Vangeel. Het is gelegen aan de rand van het dorp in Oelegem. In 1995 heeft Paul het gemengde bedrijf van zijn ouders overgenomen. Men wilde een deel van de melk verwerken tot ambachtelijke hoeveproducten, zo kwam er een melkverwerking die Karin voor haar rekening nam,. Ondertussen zijn er ook 2 dochters die meewerken in het bedrijf, Jolien en Annelies. Dagelijks wordt er een deel van de verse melk verwerkt in verse hoeveproducten zonder bewaarmiddelen. Deze zijn Karnemelk en hoeveboter, yoghurt, platte kaas, harde kazen en kruidenkazen, rijstpap, chocomousse, tiramisu, platte kaastaart, hoevechoco en roomijs ( inclusief ijstaarten op bestelling) wafels en pannenkoeken ( winterperiode). Deze producten worden in de plaatselijke hoevewinkel aangeboden. Aan de hoevewinkel is ook een mooi groot terras voorzien, waar je kan genieten van een heerlijk hoeve-ijsje en er is een speeltuin aanwezig voor de kinderen. Men zit rustig gezellig in het groen.

In de winterperiode hebben wij zelfgemaakte wafels en pannenkoeken. deze zijn verkrijgbaar op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 h tot 18.00 h. Ook is er nog een beperkt aanbod aan hoeveroomijs beschikbaar

Ons streefdoel is om zoveel mogelijk mensen terug naar het platte land te trekken, en ze laten genieten van het groen en van het natuurlijke. Al onze producten zijn gemaakt zonder toevoegingen van kleurstoffen en additieven. Dit vermijden wij, omdat er niks boven een natuurlijk product gaat.

PRODUCTEN

 • Eieren
 • Fruit
 • Fruitsap
 • Groenten
 • Aardappelen
 • Ijs & ijstaarten
 • Zuivel

ONZE PRODUCTEN

- Verse hoeveboter en kruidenboter - Volle en magere yoghurt - Volle en magere platte kaas - Rijstpap - Chocomousse - Tiramisu - Hoeve choco - Honing - Roomijs - Harde kazen (kruidenkazen)

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

Aardbeien - Aardappelen - Komkommers - Tomaten

AANGEKOCHTE PRODUCTEN

Koffie (Mokapi) - Advocaat (Den oude Advocaat): Gewone advocaat, Advocaat met Amaretto - Blauwe bessen producten van de Famillie Schrijnwerkers - Local Harvest producten - zuivere appelsap

WAAR VERKOPEN WIJ?

 • Hoevewinkel
  Hallebaan 21A
  2520 Oelegem (Ranst)

  > Openingsuren

  Openingsuren

  ma: 13.00 - 21:00
  di: 9:00 - 21:00
  wo: 9:00 - 21:00
  do: GESLOTEN ( juli en augustus open van 13.00 -22.00)
  vr: 9:00 - 21:00
  za: 9:00 - 21:00
  zo: 9:00 - 21:00
  maanden juli en augustus open tot 22.00 h november tot eind maart open tot 19.00 h