't Waterbos

Producent

BEDRIJFSGEGEVENS

Schoonstraat 9
3020 Veltem-Beisem

Waar verkopen wij?

Tel: 016/601626
Gsm: 0496/280099
info@waterbos.be
www.waterbos.be

Fiche afdrukken

’t Waterbos is een familiaal landbouwbedrijf met akkerbouw, vleesvee en hoeveslagerij/hoevewinkel. Het bedrijf beschikt over 145 ha waarop granen, mais, aardappelen en voederbieten worden verbouwd. Deze gewassen dienen om te verkopen in de hoevewinkel (aardappelen) of als voeding voor de runderen. Het bedrijf telt 200 stuks rundvee van het Belgisch Witblauw ras die zich in de zomer op de weide bevinden. Jaarlijks vinden er ongeveer 100 kalvingen plaats. Alle kalveren worden nog gezoogd door hun moeder gedurende 4 -5 maanden. Deze natuurlijke manier van werken wordt vertaald in een uitzonderlijke vleeskwaliteit met zeer kleine economische voetafdruk. De grote troef is dan ook de hoeveslagerij, waar het vlees van onze zelfgekweekte vrouwelijke runderen wordt versneden, verpakt en verkocht.
Onze hoeveslagerij bestaat ondertussen bijna 15 jaar. Men kan hier terecht voor het rundvlees in pakketten op bestelling te verkrijgen).
Zie je het liever wat kleiner? In onze hoevewinkel ligt hetzelfde rundvlees ter beschikking voor onze klanten. Hier kan je steeds alles meenemen wat je zelf wenst. Klein verpakt en diepgevroren. Handig en snel! In de hoevewinkel vind je ook nog een mooi aanbod groenten en fruit, ambachtelijk roomijs, streekproducten, geschenkmanden,... Kortom veel om te ontdekken. Nieuwsgierig? Kom dan zeker eens langs in onze hoevewinkel tijdens de openingsuren. Tot dan! Pieter en Jessie

PRODUCTEN

 • Aardappelen
 • Fruit
 • Eieren
 • Pluimvee
 • Kruiden
 • Rund- en kalfsvlees
 • Groenten
 • Sierteelt

ONZE PRODUCTEN

In onze hoevewinkel kan je terecht voor rundvlees van onze eigen vrouwelijk dieren. Dit is uiteraard samen met de verkoop van onze eigen aardappelen onze grote troef.
Het vlees ligt allemaal klein verpakt voor u in onze diepvries. Hierbij hebt u de keuze uit een zeer divers assortiment van rundsvlees gaande van biefstuk tot allerlei specialiteiten...
Samen met onze eigen producten worden er ook groenten en fruit van onze collega's, streekproducten, appelsappen, honing, bier, confituren,... verkocht.
Kortom een heel assortiment.

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

Groenten, Fruit, Appelsappen 't Hoogveld, Appelconfituur 't Hoogveld

AANGEKOCHTE PRODUCTEN

Confituren "Wildiers", Appelsappen 't Hoogveld, Mosterd "De Ster", Koolzaadproducten Hof ter Vrijlegem, .... en zoveel meer!

ANDERE ACTIVITEITEN

Wij nemen 2 x per jaar deel aan de boerenmarkt in Veltem.( 1e zaterdag van mei, 2e zaterdag van oktober)Verder zijn de andere activiteiten te volgen op Facebook of onze website.

WAAR VERKOPEN WIJ?

 • Hoevewinkel
  Schoonstraat 9
  3020 Veltem-Beisem

  > Openingsuren

  Openingsuren

  ma: Gesloten
  di: Gesloten
  wo: 10-12
  do: 10-12 en van 16-18
  vr: 16-18
  za: 10-12 en van 13-16
  zo: Gesloten
  Het ganse jaar door!