't Zwarthof

Producent

BEDRIJFSGEGEVENS

Geleg 155
2980 Zoersel

Waar verkopen wij?

Tel: 0495/228803
Gsm: 0495/228803
info@zwarthof.be
www.zwarthof.be

Fiche afdrukken

't Zwarthof is een familiaal zoogkoeien en schapenbedrijf. De productie vertrekt vanaf een gezonde bodem. Alle voedergewassen gras, maïs, triticale, bieten worden zelf geteeld. Indien nodig wordt er aangevuld met krachtvoer.
Jaarlijks worden er een 50-tal kalfjes en minstens evenveel lammetjes geboren. De vrouwelijke dieren worden aangehouden voor de fokkerij. De stiertjes en rammetjes worden afgemest.
Het rundsvlees dat verkocht wordt in de hoeveslagerij is uitsluitend van vrouwelijke dieren afkomstig. Dit garandeert smaakvol vlees, de dieren stonden immers meerdere zomers op de weide en de laatste maanden kregen ze op stal een zeer rijk rantsoen met veel granen.
Ook de lammeren hebben allemaal samen met hun moeder minstens 6 m

PRODUCTEN

  • Lams- en schapenvlees
  • Rund- en kalfsvlees
  • Varkensvlees

ONZE PRODUCTEN

Rundsvlees & lamsvlees : bbq-worsten, côte à l'os, gerookte hesp, beuling, witte pens, lamsworst, pittavlees, lams. 2 formules: grotere pakketten van 1/16 rund of 1/2 lams- vlees op bestelling, zelf te verpakken en in te vriezen ; of kleine porties vacuûm verpakt en ingevrozen van zowel rundsvlees, lamsvlees als varkensvlees(bereidingen).

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

Ons varkensvlees is rechtstreeks afkomstig van collega fam. Vermeulen-hensen van 'the Art of Nature' uit Merksplas. Ze werken met een kruising van duroc en Belgisch landvarken wat maakt dat het vlees uitstekende smaakeigenschappen heeft en toch niet te vet is.

AANGEKOCHTE PRODUCTEN

Varkensvlees

ANDERE ACTIVITEITEN

't Zwarthof is ook een zorgboerderij. 2 dagen in de week helpt Bart mee op de boerderij. Bart is mee-boer in hart en nieren.

WAAR VERKOPEN WIJ?