't Zwarthof

Producent

BEDRIJFSGEGEVENS

Geleg 155
2980 Zoersel

Waar verkopen wij?

Tel: 0495/228803
Gsm: 0495/228803
info@zwarthof.be
www.zwarthof.be

Fiche afdrukken

't Zwarthof is een familiaal zoogkoeien en schapenbedrijf. De productie vertrekt vanaf een gezonde bodem. Alle voedergewassen gras, maïs, triticale, bieten worden zelf geteeld. Indien nodig wordt er aangevuld met krachtvoer.
Jaarlijks worden er een 50-tal kalfjes en minstens evenveel lammetjes geboren. De vrouwelijke dieren worden aangehouden voor de fokkerij. De stiertjes en rammetjes worden afgemest.
Het rundsvlees dat verkocht wordt in de hoeveslagerij is uitsluitend van vrouwelijke dieren afkomstig. Dit garandeert smaakvol vlees, de dieren stonden immers meerdere zomers op de weide en de laatste maanden kregen ze op stal een zeer rijk rantsoen met veel granen.
Ook de lammeren hebben allemaal samen met hun moeder minstens 6 m

PRODUCTEN

  • Lams- en schapenvlees
  • Rund- en kalfsvlees
  • Varkensvlees

ONZE PRODUCTEN

In onze winkel bieden we op dinsdagavond ons ganse gamma producten aan, in kleine porties verpakt en direct na versnijding diepgevroren. Op zaterdag bieden we daarnaast ook een beperkt gamma vers aan. Via onze facebookpagina kondigen we steeds aan welke vleessoort er vers zal aangeboden worden. Dit kan zijn rundsvlees, lamsvlees of varkensvlees en af en toe wat charcuteriebereidingen of saté's. Je kan vooraf bestellen en/of ter plaatse kiezen en kopen.
Een greep uit onze producten : steak, stoofvlees,gemengd gehakt, gemengde worst, bbq-worsten, côte à l'os, gerookte hesp, gekookte hesp, ossegerookt, beuling, witte pens, lamsbout, lamsragout, lamscarré, lamskotelet, lams osso bucco, lamsworst, pittavlees, ..
We hebben ook een formule waarbij je vooraf grotere pakketten van 1/16 rund of 1/2 lams- vlees bestelt, volgens het principe deel een koe/deel een lam. Dit vlees wordt versneden en apart per soort verpakt maar je dient het zelf te verpakken in gezinsporties en in te vriezen.

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

Ons varkensvlees is rechtstreeks afkomstig van collega fam. Vermeulen-hensen van 'the Art of Nature' uit Merksplas. Ze werken met een kruising van duroc en Belgisch landvarken wat maakt dat het vlees uitstekende smaakeigenschappen heeft en toch niet te vet is.

AANGEKOCHTE PRODUCTEN

Varkensvlees

ANDERE ACTIVITEITEN

't Zwarthof is ook een zorgboerderij. 2 dagen in de week helpt Bart mee op de boerderij. Bart is mee-boer in hart en nieren.

WAAR VERKOPEN WIJ?