Van het Lindeveld

Verkooppunt

Afhaalpunt

CONTACT

Lindestraat 11
3350 Linter

Waar komen onze producten vandaan?

Tel: 0494434303
vanhetlindeveld@hotmail.com
www.vanhetlindeveld.be

OPENINGSUREN

Geen openingsuren beschikbaar

Fiche afdrukken

Al sinds 1984 is - Van het Lindeveld - een plaats waar koeien hun kalfjes zelf mogen grootbrengen. Het grootste deel van het jaar zie je ze samen grazen rond onze boerderij in Melkwezer en in de Grote Getevallei. Het laten zogen van de kalveren en het maximaal inzetten op begrazing vormen samen het hart van ons familiebedrijf. Alle bedrijfskeuzes en dagelijkse werkzaamheden zijn hier op afgestemd. Telkens opnieuw streven we naar een zo goed mogelijk evenwicht tussen het volgen van de natuur en het vakkundig grootbrengen van onze dieren.

PRODUCTEN

  • Rund- en kalfsvlees

ONZE PRODUCTEN

TIJDELIJK organiseren we een DRIVE-IN 'OPENLUCHTWINKEL' om je bestellingen op een VEILIGE manier af te halen.
Bekijk hier het filmpje van onze drive-in: https://www.robtv.be/nieuws/stukje-vlees-5-kg-aardappelen-of-2-kroppen-s...

Je kan bij ons verschillende vleespakketten kopen van zowel Belgisch Witblauw als Black Angus. Ons vlees staat voor:

- Waardevolle principes: je ontvangt lekkere & kwalitatieve producten van runderen die zo natuurlijk mogelijk zijn grootgebracht. Al onze kalfjes worden grootgebracht door hun eigen mama, ze groeien samen op in groep als echte kuddedieren en alle dieren gaan maximaal op de weide.

- Samen duurzaam: door te kiezen voor het principe van een vleespakket gaan er geen delen van de koe verloren & geniet je van een hoeveelheidskorting - zonder hierbij een eerlijke prijs voor het product uit het oog te verliezen.

- Respect voor het product: Er worden ook geen kleurstoffen, bewaarmiddelen of andere toevoegmiddelen (zoals water, eieren, etc.) bijgevoegd. Het vlees wordt vacuümverpakt voor het maximaal behoudt van kwaliteit.

- Gebruiksvriendelijk: Je kan het het vlees na ontvangst rechtstreeks in je diepvries steken en erna hygiënisch laten ontdooien dankzij de vacuümverpakking. Het gehakt en runderreepjes worden verpakt per 500g - Alle overige vleessoorten worden per twee stuks vacuümverpakt.

- Houdbaarheid: Het vlees is ongeveer 1 week vers te gebruiken vanuit je frigo. Erna is het nog 6 maanden houdbaar in je diepvries (de houdbaarheidsdatum staat op de etiketten).

PRODUCTEN VAN COLLEGA'S

We zagen allemaal de beelden van consumenten die uit angst voor de Corona-epidemie hamsteren. Het zorgde voor lege rekken en overvolle winkels op een moment dat ‘social distancing’ aangewezen is voor ieders gezondheid.

Dat deed ons nadenken over onze rol in een voedselketen die onder druk staat. Begin maart organiseerden we al een drive-in voor klanten die bij ons rundsvlees kopen. het was met spijt in ons hart want we geven je liever de gelegenheid om een kijkje te nemen in de stal en een praatje te maken. Een veilige en betrouwbare voedselbevoorrading heeft nu echter voorrang.

Samen met collega-landbouwers en handelaars uit de regio breiden we het aanbod uit met:
- Aardappelen
- Zuivelproducten
- Groenten en fruit

Zo wordt de drive-in een heuse openluchtwinkel.” Bestellen vooraf is verplicht en kan via onze website: www.vanhetlindeveld.be - Meer info vind je ook op onze facebookpagina: facebook.com/vanhetlindeveld

WAAR KOMEN ONZE PRODUCTEN VANDAAN?

  • Bottu LV
    Lindestraat 11
    3350 Linter