Webwinkel

Wat is een webwinkel?

Je wil voedingsmiddelen aankopen uit de korte keten. Maar werk en dagelijkse beslommeringen laten het niet toe om dat tijdens markt- of winkeluren te doen. Dan is een hoeve-webwinkel de ideale oplossing. Je meldt je aan op de website van de boer, waar je het volledige aanbod te zien krijgt. Je bestelt je boodschappen snel en eenvoudig en je betaalt ze eventueel online. Je bestelling krijg je thuis geleverd, of je haalt ze af bij een afgesproken afhaalpunt.  

Is er ook een webwinkel bij mij in de buurt?

Ook bij jou in de buurt zijn er vast producenten met een webwinkel om verse producten uit de korte keten online te kopen. Je vindt ze met onze zoekfunctie.

Vind een webwinkel in je buurt

Waarom zou ik kopen bij een webwinkel?

Doe jij je inkopen graag wanneer het jou past? Een webwinkel is dan de ideale manier om aan producten uit de korte keten te komen! Je kan op eender welk tijdstip bestellen vanuit je luie zetel. Je producten laat je vervolgens aan huis leveren, of je haalt ze af bij een afhaalpunt.

Welke hoeveproducten vind ik bij een webwinkel?

Het aanbod in een webwinkel hangt nauw samen met de activiteiten van de boer of producent. Nu eens zal je seizoengroenten of -fruit kunnen bestellen, dan weer eerder zuivel of vlees. Ook afgeleide producten en streekproducten worden vaak via webwinkels aangeboden. Het hangt er maar van af in welke webshop je winkelt!